Επισκευή Ηλεκτρικής Κουζίνας & Εγκατάσταση

Οι έμπειροι τεχνικοί ηλεκτρικής κουζίνας της εταιρίας Τεχνικοί24-7 αναλαμβάνουν την άμεση επισκευή της ηλεκτρικής κουζίνας σας σε ασυναγώνιστες τιμές και κυρίως με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες με όλες τις εταιρίες ηλεκτρικών κουζινών και αναλαμβάνουμε επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας σε όλες τις μάρκες όπως BOSCH, SIEMENS, HOTPOINT-ARISTON, MIELE, LG, SAMSUNG, INDESIT, CANDY, PITSOS, AEG, MORRIS, WHIRLPOOL, ELECTROLUX, DELONGHI, HOOVER κλπ.

Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή και τη συντήρηση ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, όπως:

  • Επισκευή Ηλεκτρικής Εστίας & Εγκατάσταση
  • Επισκευή Κεραμικής Εστίας & Εγκατάσταση
  • Επισκευή Ηλεκτρικού Φούρνου & Εγκατάσταση

Όπως λένε οι ειδικοί, είμαστε ό,τι τρώμε και γι'αυτό το λόγο πρέπει να μαγειρεύουμε και να τρώμε υγιεινά και όχι να πραγγέλνουμε κάθε μέρα. Για να μαγειρεύουμε όμως θα πρέπει η ηλεκτρική μας κουζίνα και ο φούρνος να δουλεύουν στην εντέλεια. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να κάνουμε τακτικά σέρβις απο τεχνικούς που εμπιστευόμαστε. Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές φθείρονται και παρουσιάζουν βλάβες με την πάροδο του χρόνο ανεξαρτήτου μάρκας ή τιμής αγοράς.

H ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ χάρις στην ομάδα της εταιρίας Τεχνικοί24-7 γίνεται πλέον Άμεσα, Υπεύθυνα και Αξιόπιστα! Ένας έμπειρος τεχνικός ηλεκτρικής κουζίνας φθάνει στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα, εξοπλισμένος με όλα τα κατάλληλα εργαλεία για την εγκατάσταση, την συντήρηση ή την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης. Στόχος μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη και η παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι τεχνικοί ηλεκτρικών οικιακών συσκευών της εταιρίας μας εξειδικεύονται στην ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ανεξαρτήτως τύπου ή μοντέλου. Θα φροντίσουμε να έχετε μια επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας, οποιαδήποτε στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες κουζινών και αφού εντοπίσουμε το πρόβλημα, το αναλύουμε και σε συνεννόηση μαζί σας βρίσκουμε την πιο συμφέρουσα λύση. Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της ποιότητας και του επιπέδου των υπηρεσιών που παρέχουμε ενώ οι τιμές μας μένουν σταθερά χαμηλές λόγω της δύσκολης περιόδου που όλοι βιώνουμε.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας, η ομάδα μας προσφέρει τις υπηρεσίες της χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις, αποτελεσματικά, με συνέπεια και σεβασμό σε κάθε σας πρόβλημα. Απέχουμε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά!

  • Η ηλεκτρική κουζίνα σας δεν ανάβει;
  • Η ηλεκτρική κουζίνα σας δεν έχει αρκετή ισχύ;
  • Δεν λειτουργεί κάποιο συγκεκριμένο μάτι;
  • Καίει το φαγητό;
  • Έσπασε η ηλεκτρική ή μήπως η κεραμική εστία;

Σε όλα αυτά τα προβλήματα και οποιοδήποτε άλλο μπορούμε να βρούμε μια άμεση και οικονομική λύση. Καλέστε στα 2111825247 – 6932470032 για επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, εγκατάσταση, σέρβις ή για οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε!