Tel: +306949271923 /  +306946268924 Email:  [email protected]

Ζητούνται τεχνικοί με πτυχίο ψυκτικού-ηλεκτρολόγου για επισκευή οικιακών συσκευών με πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, 8 ώρο, κυλιόμενο ωράριο.

Καλέστε μας τώρα

Ανοιχτά και Κυριακές

Τεχνικός Ασφαλείας

Όλοι οι τεχνικοί ασφαλείας της εταιρείας μας έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να επιθεωρήσουν την εκτέλεση διαδικασιών και έργων καθώς και να συμβουλέψουν με σύνεση και ακεραιότητα επιχειρηματίες κάθε κλάδου σχετικά με αυτά. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας είναι στο πλευρό επιχειρηματιών και εργαζομένων αδιάλειπτα, για να βεβαιώνονται για την τήρηση όλων των κανονισμών που αποσκοπούν στην διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και την αποφυγή εργατικών ατυχημάτων.

Τηλεφωνήστε τώρα και ένας τεχνικός ασφαλείας θα έρθει άμεσα στην επιχείρησή σας. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας παρέχει τεχνική κάλυψη και υποστήριξη σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν βρίσκεται η έδρα σας, όπως Αθήνα, Χαλάνδρι, Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή, Παγκράτι, Ηράκλειο, Ζωγράφου, Γλυφάδα, Πειραιάς, Αμπελόκηποι, Περιστέρι, Κυψέλη, Ηλιούπολη, Μαρούσι, Κηφισιά, Νέα Ιωνία, Κολωνάκι, Παλαιό Φάληρο, Γαλάτσι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Γκύζη, Πατήσια, Μεταμόρφωση, Καματερό και οπουδήποτε αλλού εντός Αττικής.

Γιατί να Συμβουλευτείτε έναν Τεχνικό Ασφαλείας;

Ένας τεχνικός ασφαλείας είναι απαραίτητος τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες επιχειρήσεις. Για την ακρίβεια, ακόμα και οι επιχειρήσεις με έναν μόνο υπάλληλο φέρουν ευθύνη για την σωματική του ακεραιότητα. Για αυτό τον λόγο, ακόμα και στις  επιχειρήσεις όπου η πιθανότητα πρόκλησης ατυχήματος είναι μικρή, όπως εκπαιδευτικά ιδρύματα ή καταστήματα εστίασης, είναι σημαντικό να υπάρχει ένας επαγγελματίας, ο οποίος αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του, είναι σε θέση να ενημερώσει τους επιχειρηματίες για πιθανούς κινδύνους, πώς να τους αποφύγουν και πώς να κινηθούν με αποδοτικότητα και ασφάλεια. Αρμοδιότητες όπως η συντήρηση του εξοπλισμού και η διαμόρφωση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος είναι καλό να αναθέτονται σε έναν τεχνικό ασφαλείας. Για παράδειγμα, ο τεχνικός ασφαλείας είναι αυτός που θα αναλάβει να εποπτεύσει τις εγκαταστάσεις και την ετοιμότητα μιας ιδιωτικής ή δημόσιας επιχείρησης σε περίπτωση πυρκαγιάς, σεισμού ή κάποιου άλλου φυσικού καιρικού φαινομένου ή έκτακτου περιστατικού. Και αν εντοπίσει παραλείψεις ή παρατυπίες, θα πρέπει να τις διορθώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ασυνήθιστο ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης να αναλαμβάνει ο ίδιος ή να αναθέτει σε έναν εργαζόμενο χωρίς τα απαραίτητα προσόντα την αρμοδιότητες του τεχνικού ασφαλείας. Αυτό όμως μπορεί να αποβεί καταστροφικό για μια επιχείρηση, καθώς οι επαγγελματίες τεχνικοί ασφαλείας του arximastoras.gr κατέχουν τόσο ακαδημαϊκό υπόβαθρο όσο και την πρακτική εμπειρία ώστε όχι μόνο να επιβλέπουν και να διασφαλίζουν την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής αλλά επίσης να βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας. Είναι δηλαδή υποχρεωμένοι να εντοπίζουν σημεία στις πρακτικές της εταιρείας που φαίνονται επικίνδυνα και να βρίσκουν εναλλακτικές μεθόδους ώστε να διενεργούνται όλες οι εργασίες με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό ασφαλείας.

Φυσικά, όσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός των εργαζομένων σε μια εταιρεία και ο βαθμός επικινδυνότητας των εργασιών που αναλαμβάνουν τόσο πιο αναγκαία καθίσταται η πρόσληψη ενός τεχνικού ασφαλείας. Για παράδειγμα, οι βιομηχανίες, οι βιοτεχνίες και τα εργοστάσια κάθε είδους, τα ορυχεία, τα λατομεία, τα μεταλλεία, οι αγροτικές, αλιευτικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις είναι μέρη που δεν γίνεται να απουσιάζει ένας τεχνικός ασφαλείας. Πέρα από τις αρμοδιότητες που σχετίζονται με τον έλεγχο και την τήρηση όλων των κανόνων της ατομικής και γενικής υγιεινής και ασφάλειας, ερευνά τα αίτια που οδήγησαν σε κάποιο ατύχημα και προτείνει αποτελεσματικά μέτρα για την αποφυγή τέτοιων στο μέλλον.

Όποιο και αν είναι το μέγεθος της εταιρείας σας, αν αναζητάτε έναν έμπιστο επαγγελματία για να διαμορφώσει και να διατηρήσει τον χώρο σας ασφαλή, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Arximastoras.gr. Θα έρθετε έτσι αμέσως σε επαφή με έναν τεχνικό ασφαλείας που θα μπορείτε να εμπιστευτείτε και να στηριχθείτε πάνω του.