Tel: +306949271923 /  +306946268924 Email:  [email protected]

Ζητούνται τεχνικοί με πτυχίο ψυκτικού-ηλεκτρολόγου για επισκευή οικιακών συσκευών με πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, 8 ώρο, κυλιόμενο ωράριο.

Καλέστε μας τώρα

Ανοιχτά και Κυριακές

Καθαρισμός Διαμερίσματος

Η έμπειρη ομάδα καθαρισμού διαμερίσματος θα έρθει άμεσα στον χώρο σας, για να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι και ήρεμοι σε ένα πεντακάθαρο σπίτι. Οι επαγγελματίες στον κλάδο τού καθαρισμού θα εισέλθουν με απόλυτο σεβασμό στο σπιτικό σας και θα σας απαλλάξουν από την κούραση και το χάσιμο χρόνο για τον καθάρισμα τού προσωπικού σας χώρου, αφού θα απολαύσετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Οι καθαριστές μας είναι «στο πόδι» καθημερινά, όλο το 24ωρο, για να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε οτιδήποτε μολύνει το σπίτι σας και δε σας αφήνει να το χαρείτε. Έρχονται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, όπως Αθήνα, Χαλάνδρι, Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή, Παγκράτι, Ηράκλειο, Ζωγράφου, Γλυφάδα, Πειραιάς, Αμπελόκηποι, Περιστέρι, Κυψέλη, Ηλιούπολη, Μαρούσι, Κηφισιά, Νέα Ιωνία, Κολωνάκι, Παλαιό Φάληρο, Γαλάτσι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Γκύζη, Πατήσια, Μεταμόρφωση, Καματερό και οπουδήποτε αλλού και αν είστε εντός Αττικής, όποτε τους χρειαστείτε.

Παλιοί και νέοι νοικοκυραίοι γνωρίζουν ότι όσο συχνά και αν καθαρίζουν αλλά και όσο επιμελείς και αν είναι, όταν πρόκειται για την τήρηση κανόνων υγιεινής και καθαριότητας, πάντα κάτι συμβαίνει και η ανάγκη για καθάρισμα και απολύμανση εμφανίζεται ξανά και ξανά. Ειδικά σε περιπτώσεις και περιστάσεις που επιθυμείτε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι το σπίτι σας βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, για να υποδεχτεί εσάς και όλους τους αγαπημένους σας ανθρώπους, χρειάζεστε τη βοήθεια των ειδικών.

Καθαρισμός Διαμερίσματος από Έμπειρους Επαγγελματίες του Χώρου

Με το Arximastoras.gr μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επαγγελματίες με μεγάλη πείρα και αγάπη για το σπίτι θα έρθουν στον χώρο σας και όχι μόνο θα τον περιποιηθούν σαν να ήταν δικός τους αλλά θα τον μεταμορφώσουν σε ένα σωστό παλάτι. Ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά τού διαμερίσματός σας, η ομάδα των ειδικών που θα σας επισκεφτεί, θα φροντίσει κάθε σπιθαμή τού χώρου και θα τον κάνει να φαίνεται σαν καινούριος. Ακόμα και τα σημεία που σας προκαλούν πονοκέφαλο, όπως το μπάνιο ή τα δάπεδα, για εμάς είναι παιχνιδάκι.

Στο Arximastoras.gr θα βρείτε τους καλύτερους τεχνικούς όλο το 24ωρο. Η εξειδικευμένη σε θέματα καθαριότητας ομάδα μας θα είναι άμεσα στον χώρο σας, όποτε τους καλέσετε, και θα τον κάνουν να λάμπει, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Πιο συγκεκριμένα, όλοι φορούν γάντια καθαρισμού και χρησιμοποιούν έμπειστα καθαριστικά προϊόντα και αντισηπτικά.

Ο σοφός λαός λέει ότι «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» και δεν έχει άδικο. Οι έμπειροι καθαριστές μας μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν πρόκειται να χάσετε ούτε σπιθαμή της αρχοντιάς σας με τη δική τους συνδρομή. Είναι σε θέση να καθαρίσουν το διαμέρισμά σας στην εντέλεια είτε για να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητά σας είτε για κάποια ιδιαίτερη περίσταση, όπως η πρώτη επίσημη είσοδος στο σπίτι που μόλις νοικιάσατε ή για την οργάνωση ενός πάρτι ή μιας δεξίωσης.

Όλοι οι καθαριστές τού Arximastoras.gr χαρακτηρίζονται από την έμφαση που δίνουν στην τελειότητα. Σε ό,τι κατάσταση και αν βρίσκεται το διαμέρισμά σας αυτήν την στιγμή, καλώντας μας, θα το δείτε να αρχίζει να αστράφτει κάτω από τα έμπειρα χέρια των καθαριστών μας και την χρήση των προσεκτικά επιλεγμένων εργαλείων τους. Αυτοί αντιμετωπίζουν το κάθε διαμέρισμα με απόλυτο σεβασμό και δεν σταματούν μέχρι να μην υπάρχει ούτε ένα ψεγάδι στο εσωτερικό του.