Επισκευές Ψυγείων - Εγκατάσταση - Service

Οι έμπειροι τεχνικοί ψυγείων της εταιρίας μας αναλαμβάνουν την άμεση επισκευή του ψυγείου σας σε ασυναγώνιστες τιμές και προπαντός με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες με όλες τις εταιρείες ψυγείων στην Ελλάδα και αναλαμβάνουμε επισκευή ψυγείου σε όλες τις μάρκες όπως BOSCH, SIEMENS, SAMSUNG, LG, HOTPOINT-ARISTON, MIELE, INDESIT, CANDY, PITSOS, AEG, MORRIS, WHIRLPOOL, ELECTROLUX, DELONGHI, HOOVER κλπ.

Ευτυχώς για εμάς ζούμε στην Ελλάδα και απολαμβάνουμε το καλύτερο κλίμα στον κόσμο με αρκετή ηλιοφάνεια και ζέστη. Δυστυχώς για τα ψυγεία μας "ζούνε" και αυτά μαζί μας σε αυτό το κλίμα. Η υπερβολική ζέστη τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργεί αρκετά προβλήματα στα οικιακά ψυγεία με αποτέλεσμα να μειώνει την διάρκεια ζωής τους. Για αυτό τον λόγο πρέπει να φροντίζουμε να κάνουμε τακτικά σέρβις ώστε να φροντίσουμε να "επιβιώσει" το ψυγείο μας. Γιατί αν δεν "επιβιώσει" το ψυγείο μας δεν θα επιβιώσουμε ούτε εμείς με τόση ζέστη. Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές φθείρονται και παρουσιάζουν βλάβες με την πάροδο του χρόνο ανεξαρτήτου μάρκας ή τιμής αγοράς.

Οι ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ και το σωστό σέρβις τους γίνεται πλέον Άμεσα, Υπεύθυνα και Αξιόπιστα! χάρις στην ομάδα της εταιρίας Τεχνικοί24-7. Ένας έμπειρος τεχνικός ψυγείων φτάνει στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα, έχοντας μαζί του όλα τα κατάλληλα εργαλεία για την εγκατάσταση, την συντήρηση ή την επισκευή του ψυγείου σας. Στόχος μας είναι η ταχύτατη και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη και η παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών σε μοναδικές τιμές.

Οι τεχνικοί ηλεκτρικών οικιακών συσκευών της εταιρίας μας εξειδικεύονται στην ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ ανεξαρτήτως τύπου ή μάρκας. Θα φροντίσουμε να έχετε την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημά σας, οποιαδήποτε στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες ψυγείων και αφού κατανοήσουμε το πρόβλημα, το αναλύουμε και σε συνεννόηση μαζί σας βρίσκουμε την πιο σωστή και οικονομική λύση. Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της ποιότητας και του επιπέδου των υπηρεσιών που παρέχουμε ενώ οι τιμές μας μένουν σταθερά χαμηλές λόγω της δύσκολης περιόδου που όλοι βιώνουμε.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας, η ομάδα μας προσφέρει τις υπηρεσίες της χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις, αποτελεσματικά, με συνέπεια και σεβασμό σε κάθε σας πρόβλημα. Απέχουμε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά!

  • Το ψυγείο σας δεν παγώνει αρκετά;
  • Το ψυγείο σας βγάζει αρκετό νερό;
  • Δεν λειτουργεί ο ψύκτης;
  • Δημιουργείται πάγος;
  • Χάλασε το φωτάκι;

Σε όλα αυτά τα προβλήματα και οποιοδήποτε άλλο μπορούμε να βρούμε μια άμεση και συμφέρουσα λύση. Καλέστε στα 2111825247 – 6932470032 για επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, εγκατάσταση, σέρβις ή για οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε!